Aars Stumpemarked 2017

Lørdag d. 22. april 2017 kl. 09:00


Aars Stumpemarked 2017 - April

Sidste års kæmpe succes, skal igen gentages! Kom med til Stumpemarked og Veteranudstilling i Messecenter Vesthimmerland i Aars, lørdag d. 22. april 2017 og find ting til din knallert, motorcykel eller bil på de ca. 100 stande der findes på messen. Der er masser at tage fat i, så det bliver bestemt ikke kedeligt!

Du kan altså her være så heldig lige at finde den ene stump, du har gået og manglet til at kunne færdiggøre dit projekt med. Hvis du trænger til at pusle med et nyt projekt, er dette stumpemarked et perfekt sted at indhente inspirationen og til at finde de nye dele til det samme. Markedet er derfor ideelt for motorcykel-, knallert- og bilentusiaster!

Og hvis det ikke lige er stumpen du går og mangler, kunne du måske blive fristet til at købe dig et helt andet køretøj - messen vil nemlig være fyldt med spændende biler, som alle kan købes.

Ligger du inde med en masse dele?
Ligger du inde med en masse som du gerne vil af med, så kan du for sølle 200,- få en standplads på 3x3 meter, hvor du kan komme og sælge tingene. Du har altså nu muligheden for at få ryddet op i garagen eller på loftet og glæde andre bilentusiaster samt din pengepung.

Der er masser af muligheder! Så mød op og gør en god handel til Aars Stumpemarked i Messecenter Vesthimmerland, som også byder på veteranudstilling.