Copenhagen Classic GP august 2017

Lørdag d. 5. august 2017 kl. 00:00


BILLESALGET ER STARTET!

En weekend hvert år forvandles den beskedne støj fra sensommertrafikken i Københavns gader til et brøl af tunede motorer og hvinende dæk. Sommerbrisen bliver krydret med benzindampe, solvarm asfalt og brændt gummi. Det er igen tid til Copenhagen Historic Grand Prix!

Da Copenhagen Historic Grand Prix (CHGP) blev afholdt for første gang tilbage i 1996, var arrangementet båret af entusiasme og kærlighed til både klassiske og moderne racerbiler. Den kærlighed er stadig lige stor, men arrangementets størrelse er til gengæld vokset enormt og er med tiden ikke blot blevet en stor, synlig kulturbegivenhed i Danmark, men har efterhånden også fået stor international opmærksomhed. Det gælder især det traditionelle Royal Pro/Am, der blandt andet har CHGP’s protektor HKH Prins Joachim som entusiastisk deltager, og med årene har udviklet sig til et internationalt tilløbsstykke og er weekendens højdepunkt.

* plus evt. billetgebyr – ved personlig henvendelse på Lyskær 7 i Herlev, mandag – fredag mellem 09:00-15:00 kan du købe billetter direkte uden billetgebyr.